Sinterklaas op de Ranonkel

06-12-2021
Wat was het fijn dat het Sinterklaasfeest op school toch door kon gaan! Natuurlijk moesten de plannen aangepast worden, maar het is toch gelukt om de kinderen van een heerlijk Corona-proof Sint feest te laten genieten. De DEKA-Markt heeft als nieuwe supermarktspeler in Purmerend, de jongste inwoners laten genieten van een overheerlijk feest. De kinderen gingen op audiëntie bij Sint en zijn pieten en ze konden een liedje of dansje laten zien. Natuurlijk had Sinterklaas ook tijd om allerlei vragen te beantwoorden. Na dit korte bezoek aan het podium werden in de klas de zakken met cadeautjes uitgepakt. Voor de hogere groepen waren er prachtige surprises. In de klassen werd gesmuld van pepernootjes en chocolademelk en sap. Het was een zeer geslaagd feest!

Ouders aan het woord

"Over de aandacht voor natuur, milieu en cultuur zijn wij als ouders zeer te spreken. "